A hemimorfit ásvány nyakláncok

Estimated read time 2 min read

Az “kínai larimár” néven is ismert szilikátásvány a kristályok szokatlan fejlődése miatt kapta a hemimorfit nevet. A halványkék színe és mintázata miatt sokszor a larimár pótlására használják. Ez a különleges kő nagyszerű alapanyaga az ásvány nyakláncoknak, egészen különleges darabok készülnek belőle, amelyek nem csak egyedi megjelenést adnak viselőjüknek, hanem feltöltik energiával.

A hemimorfit ásvány nyakláncok erős védelmezőként vannak számontartva, az ásvány különleges tulajdonsága miatt. Ez az ásvány különösen az ártó szándék és gondolatmanipuláció ellen nagyon hatásos. Az ókorban állítólag mérgek ellenszereként használták, manapság azonban inkább bőrbetegségekre, fájdalomcsillapításra, hormonális problémákra alkalmazandó a kristálygyógyászatban. Rendkívül hasznos ásvány lehet azok számára is, akik kommunikációs képességeiken szeretnének javítani.

Kék színe a torokcsakrához rendelhető, így fejlesztheti a kommunikációs képességünket, sőt, bizonyos források szerint segít abban is, hogy összehangolódjunk másokkal és megértsük egymást.

A hemimorfit magas rezgésű kő, amely a lehető leggyorsabban idézheti elő az én-fejlődést, segíthet lepakolni minden blokkot, korlátozó programot, ami a lélek fejlődési útját akadályozza. A hemimorfit ásvány nyakláncok segíthetik a mélyebb és tisztább kapcsolódást az Isteni énünkkel, erősíthetik a személyes felelősségvállalásunkat, hogy megértsük milyen szerepünk van a saját sorsunk alakításában, hogy gondolataink és érzéseink által hogyan teremtjük meg a saját valóságunkat és főképp, hogy hogyan tudjuk ezt szükség esetén átalakítani.

You May Also Like

More From Author