SZUPER FOGYÁS

Estimated read time 4 min read

Zsírégetés – Zsírégető tabletta (Super Fat Burner)

Hatékony zsírégető: 4 speciális összetevő a zsírpárnák ellen!

 

A Super Fat Burner zsírégető tabletta négyféle speciális összetevője külön-külön is nagy segítséget nyújthatnak egy fogyókúra során, együtt alkalmazva pedig különösen hatékonyak.

1

Zöld tea kivonat: A zöld tea az egyik legjobb és legismertebb zsírégető tea. Egyéb létfontosságú egészségmegőrző hatása mellett a zöld tea hozzájárul a szervezet energiatermelésének és zsíranyagcseréjének növeléséhez, így nagyban serkenti a régóta jelen lévő zsírok lebontását. Használatával nő a bőr rugalmassága és csökken a narancsbőr (cellulit)!

2.

L-karnitin: Az L-karnitin felbecsülhetetlen szerepet játszik a zsírégetésben. Hozzájárul továbbá ahhoz, hogy szervezetünk gyorsabban át tudjon állni a szénhidrátégető üzemmódból a zsírégető üzemmódba..

 

Egy 12 hetes tanulmány során akik L-karnatin kiegészítőt kaptak átlagban 6 kg-ot fogytak, és jelentősen csökkent a testzsír százalékuk. E mellett csökkent magas koleszterin- és vércukorszintjük, valamint vérnyomásuk.

3.

Lecitin: A lecitin az egyik összetevője azon fehérjéknek, melyek a vérben a zsírok szállítását végzik. Mivel a lecitin aktívan részt vesz a zsírsejtek lebontásában, kiemelkedő szerepet kap a testsúlykontrollban, fogyókúrákban vagy fogyasztó étrend-kiegészítőkben.

4.

A CLA (konjugált linolénsav) az egyik legfontosabb omega-6 zsírnak – a linolénsavnak – egyik formája. Az omega-6 zsírok az anyagcsere hatékonyságának növelésével kiemelkedő segítséget nyújtanak a fölösleges testzsír elégetésében. A CLA csökkenti a test zsírraktározó képességét, és fokozza a zsír felhasználást energia termelésre. Vagyis zsírt égetünk, hogy energiához jussunk!

A Super Fat Burner kulcsa a CLA, melynek bizonyított klinikai hatékonysága több ezer fogyni vágyónak adta vissza a karcsúság reményét!

A Táplálkozástudomány folyóiratban megjelent tanulmány szerint, a CLA szedése 3 hónap alatt 20%-kal csökkentette a testzsír százalékot olyan résztvevőknél, akik semmilyen más formában nem változtattak életmódjukon és étrendjükön. Sport mellett pedig a CLA alkalmazásáról szóló kutatási eredmények jelentős testzsír csökkenésről és komoly izomnövekedésről számolnak be.

A CLA úgy csökkenti a test zsírszázalékát, hogy közben enyhén növeli az izomzatot. Ez pedig fogyás szempontból létfontosságú. Az izom ugyanis egy aktív szövet, melynek építőelemei kicsiny tűzhelyekként működnek. Ahhoz, hogy az izom megtartsa saját tömegét, folyamatos energiát igényel. Más szavakkal ez azt jelenti, hogy az alapanyagcsere mellett az izomszövet égeti el a legtöbb kalóriát – még nyugalmi állapotban is. Ez pedig kilókban mérhető fogyást jelent! Természetesen mindenféle jojóhatás nélkül!

A XXI. sz. legújabb felfedezése az igazán hatékony fogyókúráért!

 

You May Also Like

More From Author